Stenqvist Kontakt
Stenqvist Logo
Stenqvist Menü  Stenqvist Kontakt
Stenqvist Logo
Verpackungsproduzent
overlay

PAKKAUKSISTA BRÄNDIEN RAKENTAMISEEN

Tieto ja osaaminen yhdistettynä innovatiivisiin ideoihin ovat menestyksen kulmakivi, ja Stenqvistiltä saa ne kaikki!

Stenqvist perustettiin vuonna 1894 Kvidingessä, Etelä-Ruotsissa. Nykyään se kuuluu Pohjoismaiden suurimpiin pakkausvalmistajiin. Omat tehtaat mahdollistavat joustavuuden ja kapasiteetin, joiden avulla asiakkaiden toiveet voidaan täyttää. Yritys tekee itse ekstruusion, laminoinnin ja fleksopainatuksen taatakseen paperi- ja muovituotteiden ensiluokkaisen laadun.

Kehittyneet varastointi- ja logistiikkajärjestelmät varmistavat nopean ja luotettavan toimituksen. Stenqvist uskoo vuoropuheluun ja ideoiden yhdessä kehittämiseen. Keskustelemalla asiakkaan kanssa tämän erityistarpeista saavutetaan paras mahdollinen lopputulos. Pitkäaikaiset ja läheiset asiakassuhteet ovat aina olleet ja tulevat aina olemaan erittäin tärkeitä Stenqvistille.

Stenqvist auttaa asiakkaita tietonsa ja kokemuksensa perusteella; kaksi tärkeää tekijää uusien markkinaosuuksien valtaamisessa. Valitsemalla kumppanikseen Stenqvistin asiakas saa tehokkaita, modernilla tuotantotekniikalla valmistettavia pakkausratkaisuja, jotka vahvistavat asiakkaiden tuotemerkkejä ja brändejä.