Stenqvist Kontakt
Stenqvist Logo
Stenqvist Menü  Stenqvist Kontakt
Stenqvist Logo
Verpackungsproduzent
overlay

YRITYS

Stenqvist Suomi Oy
PL 2008 (Tuureporinkatu 11A)
FI-20100 Turku

Puhelin: +358 (0) 20 792 9500
Sähköposti: myynti(at)stenqvist(dot)com
web: www.stenqvist.com


Site: Kvidinge


Click here to see the section containing picture credits with dedicated Author information for the images, photographs and/or illustrations used on our website.

Yleiset myynti- ja sopimusehdot
Yleiset myynti- ja sopimusehtomme voi ladata <täältä> PDF-tiedostona.

Tästä verkkosivustosta ja sen kaikista alasivustoista käytetään yhteisnimitystä ”Sivusto”. Sivustoa julkaisee ja ylläpitää JD Stenqvist AB, tai sen tytäryhtiöt tai haaratoimistot, joista käytetään yhteisnimitystä ”Stenqvist”. Sivustoa käyttävä lukija hyväksyy tässä laillisessa ilmoituksessa määritellyt ehdot ja säännöt. Jos lukija ei hyväksy niitä, lukijaa pyydetään olemaan käyttämättä Sivustoa.

Sivuston kaikesta aineistosta, mukaan lukien kuvat, teksti, grafiikka, painonapit, avainsanat, metatiedot sekä Sivuston yleinen ulkoasu, käytetään yhteisnimitystä ”Sisältö”. Tekijänoikeudet suojaavat Sivuston Sisältöä kansallisten lakien ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti. Stenqvist tai Stenqvistin sisällöntuottajat omistavat tekijänoikeudet tai muut oikeudet Sivuston sivuilla näkyviin tuotemerkkeihin, logoihin ja muihin merkkeihin. Rajoittumatta edellä mainittuun,

Stationary logo Stenqvist

on Stenqvistin tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki. Sisältöä saa käyttää vain kuvatulla tavalla. Käyttöehtojen loukkaaminen voi merkitä Stenqvistin tai Stenqvistin sisällöntuottajien immateriaalioikeuksien loukkaamista, ja Stenqvist tai sisällöntuottajat voivat joutua ryhtymään lakitoimiin suojellakseen oikeuksiaan.

Sisältöä saa lukea ja tulostaa ja dokumentteja jaella vain tiedotustarkoituksiin ja ei-kaupallisissa yhteyksissä, ja Stenqvistiin on viitattava aina dokumentteja käytettäessä. Sivustossa julkaistua Sisältöä ei saa vaihtaa, muokata, myydä tai lähettää eteenpäin missään muodossa.

Jos Sivuston kanssa kommunikoidaan sähköpostitse tai muilla tavoilla, viestejä ei käsitellä luottamuksellisina ja yksityisinä, jos sellaista tarvetta ei erikseen ilmaista. Stenqvistillä on oikeus käyttää ilman eri korvausta kaikkea edellä kuvatussa viestinnässä ilmaistua tai kuvattua aineistoa, konsepteja, ideoita, tietoja tai menetelmiä, riippumatta siitä, mitä tarkoitusta varten viesti sisältöineen Sivustolle lähetettiin. Viestin lähettäjä sitoutuu ymmärtämään ja tunnustamaan, että Stenqvist ei ole velvollinen käyttämään viestin sisältöä millään tavalla, eikä viestin lähettäjällä ole oikeutta sitä vaatia.