Stenqvist Kontakt
Stenqvist Logo
Stenqvist Menü  Stenqvist Kontakt
Stenqvist Logo
Verpackungsproduzent
overlay

Legal Terms

JD Stenqvist AB
Norra Kyrkogatan 6
265 02 Kvidinge

Tel: +46 (0) 42 744 00
eMail: info(at)stenqvist(dot)com
web: www.stenqvist.com


Anläggning: Kvidinge


Click here to see the section containing picture credits with dedicated Author information for the images, photographs and/or illustrations used on our website.

Generelle vilkår og forutsetninger
Våre generelle salgsvilkår finner dere <her> klikk for å laste ned PDF-fil.

Denne web-siden og alle undersider som følger (samlet kalt siten) publiseres og vedlikeholdes av JD Stenqvist AB, eller deres datterselskap eller avdelingskontor (referert som Stenqvist). Ved å bruke siten godkjenner brukeren vilkår og forutsetninger som er sammenfattet i denne legale kunngjørelsen. Om brukeren ikke godkjenner vilkårene skal bruken avsluttes.

Alt materiale inklusive samtlige bilder, tekst og grafikk, knapper, nøkkelord og metatagger så vel som det generelle “se og føl“ (samlet kalt “inneholdet“) som finnes på siten er beskyttet av copyright under national lov og internationale bestemmelser. Kjennetegn, firmalogo og symboler vist på siten er forent med varemerke og andre rettigheter som tilhører Stenqvist eller dennes forsørgere av inneholdet. Uten begrensninger av ovennevnte. Uten begrensninger er ovennevnte varemerket eller registrert Stemqvist-varemerke.

Stationary logo Stenqvist

Bruk av inneholdet på annen måte enn beskrevet er ikke tillatt. Overtredelse av disse vilkår kann innebære overtredelse av vår eller forsørgers intelektuelle eierrettigheter og vi kan derfor tvinges utføre nødvendige juridiske tiltak for å beskutte disse rettighetene.

Inneholdet kan leses og skrives ut, og dokumentene deretter distribueres forutsatt at disse dokumentene kun brukes s om informasjon og personlige ikke-kommersielle grunner og bare hvis forespørsel er sendt til Stenqvist når dokumentet skal brukes. Det er ikke tillatt å bytte ut, endre, selge eller overføre noe som er publisert på siten.

Hvis du sender eller kommuniserer materiale til siten via elektronisk post eller annet, kommer all slik kommunikasjon om ikke noe annet angis til å håndteres som ikke-konfidensielt og uten eierrett. Stenqvist står fritt til å bruke, uten noen kompensasjon til deg, alle konsept, ideèr, kunnskap eller teknikk som nevnt i kommunikasjonen du har sendt til siten for hvilken som helst grunn. Imidlertid er du bevisst og enig om at Stenqvist ikke er forpliktet til å bruke noen ideèr og materiale og at du har noen rett til å kreve dette.